ZUCCHINI PIZZA
Go'kväll.
Vi har kommit till andra advent, men ännu är snön ett minne blott för göteborgarna. Jag tog mig ner till stan för att göra några julklappsärenden, samt ärende på biblioteket. Såg ut som en dränkt katt när jag kom hem igen. Dessutom, om jag ska ta tillfället i akt att klaga lite extra (hehe), så har jag känningar av en förkylning som kryper i kroppen. Huvudet känns tungt och jag vill egentligen bara lägga mig och sova.
Nåväl. Jag har gjort zucchini pizza, kvällen till ära! Enkel måltid som i dag används som en enkel middag, men passar kanske bättre som en förrätt.
Zucchini
Gröna oliver utan kärnor
Nåväl. Jag har gjort zucchini pizza, kvällen till ära! Enkel måltid som i dag används som en enkel middag, men passar kanske bättre som en förrätt.

Gröna oliver utan kärnor
Tacosås
Riven ost
Parmaskinka
Oregano krydda
olivolja
1. Sätt ungen på 225 grader.
2. Skär zucchinin som gurkskivor, eller på längden (som jag har gjort), drygt 5 mm tjocka.
3. Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper.
4. Pensla olivolja över skivorna.
5. Lägg på valfri "fyllning". Jag har tacosås, hackade oliver, parmaskinka, riven ost och oregano krydda.
6. In i ugnen på 225 grader i 15-20 minuter (beroende på hur du föredrar ytan).
BON APPETIT!
Riven ost
Parmaskinka
Oregano krydda
olivolja
1. Sätt ungen på 225 grader.
2. Skär zucchinin som gurkskivor, eller på längden (som jag har gjort), drygt 5 mm tjocka.
3. Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper.
4. Pensla olivolja över skivorna.
5. Lägg på valfri "fyllning". Jag har tacosås, hackade oliver, parmaskinka, riven ost och oregano krydda.
6. In i ugnen på 225 grader i 15-20 minuter (beroende på hur du föredrar ytan).
BON APPETIT!